Tillbaka

Wella Show Globe

Antagligen var detta det största företagsevent som hållits på land sedan många år. Wella hade samlat 900 (utsålt) frisörer till Globen Annexet för en dag fylld med minimässa, utbildning, föredrag, uttagningstävlingar till ITVA, visningar, middag och party.


Att få 900 frisörer att sitta helt stilla och tysta är inte det lättaste, men det lyckades de två föredragshållarna med. Både Jonas Ek från Prestationsbyrån och den välkände entreprenören Per Holknekt klarade detta.

Under dagen pågick de svenska uttagningarna till ITVA som är den internationella finalen och denna kommer att hållas i samband med OMC Hair World i Frankfurt 3–5 maj 2014. Det tävlas i de två kategorierna Young Talent och Color och de två lyckliga vinnarna har nu chansen att få delta i Frankfurt. Vann Young Talent gjorde Frida Holmberg från Headon i Malmö. Color vanns av Pauline Hägg från Salong Maxim i Nyköping. Stort grattis önskar vi på Mirror!

Efter ett intensivt dagsprogram var det ett par timmars vila innan kvällens gala startade och under denna tid hade hela ytan förvandlats totalt. Nu var det sittning vid dukade bord för de 900 frisörerna och här kunde man mellan de olika rätterna avnjuta visningar av Wella Nordic Team under ledning av Marta Spizewska.

Här kommer lite bilder från en fantastisk dag och kväll.

Text: Jörgen Edström
Foto: Anna Lu Lundholm