Tillbaka

Weekend med Gocciani

En perfekt helg på Stenungsbaden med massor av inspiration, information, föredrag och en glad fest med visning. Vad mer behövs för att göra frisörer nöjda?

Sista dagen i februari samlades en större skara frisörer än någonsin tidigare för Gocciani Weekend och de fick uppleva en riktigt fullmatad helg. Startade gjorde Åsa Pettersson och Anneli Nygårds med en look an learn där de visade upp en stor bredd av modeller och på ett imponerande sätt kommunicerade med publiken. Efter detta var det dags för Sharper of Sweden Barbershop, att under ett par timmar visa skäggklippning och rakning. Detta är för många frisörer en helt ny kunskap och därför var intresset stort. Gocciani har också ett samarbete med Sharper om att sälja deras rakprodukter.
Efter lite vila eller ett besök på spa var det dags för en kanonkväll att ta sin början och det blev förutom god mat och dryck en visning med massor av modeller. Vi fick också sång och underhållning under hela kvällen och därför kanske man väntat sig ett litet manfall när det startade igen på söndagen. Men pigga och samlade satt alla med uppspärrade ögon och framförallt öron när Camilla Uddgren bjöd alla på en resa genom sitt liv.
Jag önskar jag hade plats att delge er hennes historia, en historia som fick många tårar att rinna, för att i slutet övergå i skratt. En helt fantastisk livsresa och allt blev vackert ackompanjerat av Fredrik Lasen på gitarr.
Nästa Gocciani weekend borde snart vara fullbokad om jag tolkade deltagarna rätt!

Text & foto: Jörgen Edström
Foto: Andreas Rutgerssson