Tillbaka

Styling med Tomas!

Wella bjöd in till en trevlig kväll på studion, där Marta Spizewska höll i en uppskattad trendföreläsning innan startskottet gick för stylingserien EIMI:s lansering. En turné där Tomas Edlund gör sin tolkning av vad EIMI-styling är.

Kvällen bjöd på mingel, mat och vin samt 18 modeller som presenterades i ett raskt tempo. Färg och klipp var gjorda före showen och inspelade på film. Filmen spelades sedan upp i snabb fart, där varje klippning varade i cirka tre minuter. Tomas berättade hela tiden om vad vi såg, hur han tänkte när han klippte och det bjöds på mängder av praktiska tips som verkligen funkar på salong. Vad är det egentligen för skillnad på en tantpage och en sexig page som leker med axellinjen? Tomas gav sina bästa tips i ämnet! Och hur får man en vanlig smurfblå att se ut som den färg kunden är född med? Tomas vet och delade med sig.
Med sig på scenen hade han teknikern Sofie Eriksson och salongskollegan Jenny Sundström, som detaljrikt pratade färgrecept och styling. Wellas fullsatta studio upplevde en mycket innehållsrik kväll med många skratt och spontana applåder. “Inget plast, inget tjafs och inget löshår – allt går att använda på salongen!”
Text & foto: Anna Lu Lundholm