Tillbaka

STREET SALON MED KEUNE I AMSTERDAM

Keune bjöd in journalister från hela världen för att presenter Street Salon. Street Salon handlar om inspira- tion och skaparglädje.

Varje dag får Keune in bilder från sina trendspanare runt om i världen som New York, Rio de Janeiro, Tokyo, Milano, London och Stockholm. Dessa är äkta Street Fashion och dessa stilar återskapas sedan i en studio och där skapas en instruktions lm för att lära ut hur dessa nya stilar. De hamnar sedan på streetsalon.com och i appen med samma namn. En ny look varje dag och helt gratis är det så att alla kan ta del av det.

Eelco Keune som är tredje generationen Keune berättar att de lagt tre år på att utveckla tjänsten och att bygga upp ett nätverk av trendspanare runt om i världen. ”Vi vill komma närmare våra partners, våra frisörer och snabbt

dela med oss av all inspiration som nns där ute. Vi har skapat en community som direkt delar av allt som händer och så kan alla lära sig av alla”. Eelco förklarar sedan hur alla kan vara med och dela sina skapelser i appen och då även dela sina kunskaper med andra.

Vi ck ta del av hur allting fungerar av Marriet Gakes, Global Color Direktor och llham Mestour, Global Artistic Director. De bjöd på live-styling på scenen framför en massa kameror och sände live under eventet.

Allt detta hände på De Hallen i Amsterdam som är en uppfräschad gammal tågstation och den var snyggt dekorerad med blommor och växter och resultatet av detta blev riktigt snygga bilder på Instagram. Detta är en tjänst Keune hoppas skall ta frisörvärlden med storm.

text: Jörgen Edström