Tillbaka

Spahelg fylld av inspiration med Gocciani

Gocciani arrangerade för nionde året i rad en skön och inspirerande weekend på Stenungsbaden Yacht Club Quality Hotel.

På Stenungsbaden, i fantastiska lokaler med utsikt över havet, fick gästerna koppla av och inspireras samtidigt som de hade oförskämt roligt på kuppen.
Under lördagen höll teknikerna Åsa Carlsson och Anne-Li Nygårds från Göteborg varierade trendvisningar med klipp, färg och håruppsättningar. Både Åsa och Karin hade en öppen attityd som gav visningen en avslappnad och trevlig känsla. Några av deras modeller började spontant att sjunga mitt i visningen som ett extra inslag.

Gästerna hade förstås tillgång till Stenungsbadens härliga spaavdelning, och utöver avslappning och hårinspiration anordnades också en mycket uppskattad fest på lördagkvällen.

På söndagen startade dagen med ett inspirerande seminarium av Ari Koponen, som hölls för de 100 frisörer som var kvar på anläggningen. Han delade glatt med sig av allt från roliga och tänkvärda berättelser från sin bakgrund till inspirerande reseskildringar från världens alla hörn. Han gav exempel på hur frisörer jobbar i olika länder och hur deras trendtolkningar kan se ut. Han avrundade med att ge diverse tips rörande ekonomisk och hur man bäst marknadsför sig på nätet samt synliggör sin salong på bästa sätt.

Efteråt gjordes det i ordning olika stationer där frisörerna fick chansen att fördjupa sig ytterligare inom olika områden, bland annat extensions och färg.

Det var en fin helg i vacker miljö, fylld av inspiration. Jag utgår ifrån att taket kommer lyfta när Gocciani anordnar evenemanget för tionde gången nästa år!

Text: Elvira Grahn