Tillbaka

SESSION WEEKEND 2017


Session Weekend på Post Hotell i Göteborg har verkligen blivit en tradition, men en som utvecklas hela tiden. Fler och er besökare för varje år och detta år var det drygt 500 som tillbringade helgen tillsammans med Session.

Att så många väljer att delta på detta en hel helg i maj är verkligen inte svårt att förstå då det hela tiden bjuds på ett riktigt bra program.
Först ut på fredag kväll var SESSION.MAN, en visning som gjorts av Nicholai Eriksson och den var stort uppskattad av den till största delen kvinnliga publiken. After Work på den stora terrassen blev riktigt lyckad då vädrets makter bestämt sig för att bjuda på sol och över tjugo grader.

Lördagen startades upp av Peter och Alexander innan det var dags för dagen första visning med Joey Scandizzo och Andrew OTool för Eleven Australia. Detta följdes av Michael Shan Corby för Living Proof.
Sista visning för dagen var Kevin Murphy och nu var det Kate Reed, Timothy McClean och självaste Kevin Murphy som var på scenen.
Lite ledig tid blev det sen innan det blev bubbel och mingel som följdes av en fantastisk middag där kvällens överraskning dök upp. Kvällens partyhöjare var nämligen Arvingarna och stämningen var verkligen på topp när kväl- len gick över i natt och den natten blev lång för många. Söndagens begivenhet var Özz Nujen som drog ner skratt och som var rappare i käften än vanligt. En bra avslutning på en bra helg tillsammans med SESSION och jag vill avslu- ta med att citera ett inlägg på facebook.
”En perfekt mix av passion, proffsighet, entusiasm och tokighet gjorde det till en perfekt helg”.

text: Jörgen Edström