Tillbaka

ROBERT LOBETTA UTSEDD TILL CREATIVE VISIONARY FÖR SEBASTIAN PROFESSIONAL

BRANSCHIKON ÅTERVÄNDER TILL SEBASTIAN FÖR ATT BLI MENTOR ÅT UNGA TALANGER OCH ÖVERVAKA VARUMÄRKETS KREATIVA VISION

Från och med 7 Juni är Robert Lobetta ny Creative Visionary för Sebastian Professional, undermärke till Coty Professional Beauty. I sin nya roll ska Lobetta övervaka företagets kreativa vision och ansvara för de unga hårfrisörer som samarbetar med varumärket.

Efter att under tio år ha följt sin kreativa ådra och varit en ständig källa till inspiration har Robert Lobetta nu återvänt till det varumärke han en gång var Creative Director för. Under tidigt 1980-tal blev den kände visionären och branschikonen headhuntad av varumärkets grundare John & Geri Cusenza. Loretta jobbade i över 20 år på Sebastian Professional och efterlämnade ett imponerande arv av både ikoniska produkter och bilder. För många frisörer vad det Lobetta som motiverade dem att gå bortom sina egna gränser och bli kreativa pionjärer.

Om det förnyade samarbetet säger Lobetta: ”Jag kanske lämnade företaget rent fysiskt, men aldrig i hjärtat”. Jag är otroligt glad över att återigen få samarbeta med det legendariska varumärket. Den största anledningen till att jag återvänder till företaget är för att bidra till en ny kreativ vision och utveckla unga förmågor som ska ta över den kreativa stafettpinnen och leda företaget in i framtiden.

”Vi är otroligt glada för att Robert är tillbaka. Han tar med sig en blandning av Sebastian och en kreativ vision som utan tvekan kommer innebära en riktig vitamininjektion för det ikoniska varumärket, och vi är så glada att han är tillbaka i familjen igen”, sade Laura Simpson, Chief Marketing Officer, Coty Professional Beauty.

Lobetta kommer att föra ett nära samarbete med Sebastians Artistic Director Shay Dempsey, som fortsätter att gå i spetsen för Sebastian Professionals hår och utbildningsprogram.

Vi önskar dem all lycka till och ser fram emot vad dem kommer att skapa i framtiden.