Tillbaka

Ny kryssning för frisörer!

Återigen är det dags för Frisörbåten, återigen är det dags att återupprepa succén från förra året och återigen är det dags att få lite förhandsinformation om vad som kommer att erbjudas frisörer som vill kryssa på Östersjön. Vad är naturligare än att fråga arrangören av detta event, Tommy Munther?

Förra året blev ju väldigt lyckat för er. Vad har ni fått för respons? – Den har bara varit positiv och många hörde av sig direkt för att försäkra sig om att vi skulle köra även i år.

Hur ser detta år ut? Har ni lika många utställare? – Det blir faktiskt fler i år än förra året, så vi är väldigt nöjda.

Vad blir det för aktiviteter i år? Börja gärna med visningarna! – Vi har även i år med Dani Abunar. Hans salong vann senast Årets Frisörföretagare 2013 och dessutom lanserar han nu sin första inspirationsbok, Hair by Me, som är long hair couture. Dani kommer att göra en visning med uppsättningar och inspiration. Sen kommer Linda Quebek från Danmark att visa de senaste trenderna i samarbete med IdHair. Hon har arbetat med de stora drakarna och rest runt och inspirerat tusentals frisörer runt om i Europa. Vi är också glada över att nu fått med oss Joe Yves Asmar. Han har ju gjort sig ett stort namn, inte bara i Sverige utan också utomlands. Det skall bli riktigt kul att se vad han tänker dela med sig av. Vidare kommer Joey Scandizzo och Joseph Semaan, som är prisbelönta frisörikoner från Australien. De gör, exklusivt för Sverige, en visning på Frisörbåten. Måste också få med Camilla Jönsson, Årets Frisör 2013. Hon kommer tillsammans med fotografen Kassandra De Araújo och modeller från Sydafrika att ge inspiration till hur man kan arbeta fram bilder till salongen, tidningar och tävlingar.

Det kommer att bli ett späckat program förstår jag. Vad blir det för fler överraskningar? – Precis som förra året heter vår konferencier Peter Siepen och han är även vår DJ. Babsan kommer att underhålla i pianobaren. Sen har vi fått till det med Sveriges bästa liveband, Hoffmaestro. Jag hoppas detta program skall fylla Frisörbåten totalt, för redan nu har vi fått in jättemycket bokningar jämfört med förra året och då blev det nästan utsålt.

Detta låter som ett upplägg frisörer kommer att vilja vara delaktiga i. Jag skall i alla fall med och jag hoppas vi ses.
Läs mer på www.frisorbaten.se.

Text: Jörgen Edström