Tillbaka

NOIR smygpremiär i Göteborg

Noir Stockholm frisörsalong i Göteborg

NOIR öppna upp ännu ett kapitel i sin utveckling som företag! Mirroronline passade på att träffade Hans & Ellen under NOIR salongens smygpremiär på Kicks Flag ship store i Göteborg.

NOIR startade redan 2007 i Stockholm av Hans & Ellen, en kreatör och en administratör som ville bygga vidare på sina visioner ihop. Dom ville bygga upp ett team med glädje, passion, närvaro och kvalité i fokus.
När det öppnade, var de bara fyra stycken i starten vilket redan under första året skulle växa till att bli tio stycken frisörer. Sedan dess har företaget fortsatt att växt med visionen om att jobba tillsammans i teamet.
NOIR team är ett passionerat gäng frisörer med goda kunskaper inom hår och mode som sätter kunden i fokus i en modern, avslappnad miljö.

”Vi kommer inte långt på bara det vi gör själva, vi kommer längre på det vi gör tillsammans” -Hans

NOIR lanserade även sin egen produktserie NOIR Stockholm för ett år sedan. Det var efter flera års testande som fingertoppkänslan skulle hitta sin rätta form i de utvalda produkterna som dem nu har i sitt sortiment. Konceptet; att skapa en produkt som man själv saknat, var enklare än resan dit. Produktserien finns idag även i Norge och Holland.

NOIR är nu på en spännande resa på många plan, med två salonger, en egen produktserie har de framtiden framför sig. Vi önskar dem lycka till och ser fram emot att följa dem!

LÄS MER OM NOIR STHLM