Tillbaka

Ljusa tider ?!

Sitter just nu med altandörren öppen och känner i näsan doften av en tidig vår. Redan vid sex på morgonen letar sig ljuset in bakom persiennen och detta ljus försvinner inte förrän runt sex på kvällen. Alltid när man upplever detta blir sinnet lättare och lusten till allt ökar hela tiden, i takt med ljuset och värmens påverkan. Detta gäller i högsta grad även våra arbeten. Det blir lättare att ta sig dit varje morgon, kunderna är på bättre humör, vilket också bidrar till att de blir snyggare och så vidare.

Många av er frisörer har använt den mörka tiden till att gå på visningar och utbildningar för att hålla uppe inspirationen och för att få nya idéer. Mirror har sedan i höstas mött många av er på olika event och försökt ge er en inblick i det ni missat. Likadant är det i det senaste numret av Mirror Magazine. Där får ni följa med till Paris, Prag, Köpenhamn och på olika kul event här hemma i Sverige. Frisörbranschen är fantastisk med fantastiska människor, människor som tycker om andra människor och därför är det så kul att fara omkring som en skållad ekorre hela tiden.
Som jag tidigare påpekat blir detta och nästa år väldigt intressanta, då mycket kommer att visa åt vilket håll vår bransch är på väg. Det är för alla i denna bransch viktigt att bestämma sig för hur man vill att framtiden skall bli. Att ta ställning för hur man vill att ens företag skall utvecklas.

Här på www.mirroronline.se har vi fått en ny webbredaktör och det är Anna Lu Lundholm. Anna är sedan länge Art director för Mirror Magazine och tar nu även över webben från Ari Koponen, som går vidare med nya utmaningar. Vi kommer längre fram även att presentera ytterligare medarbetare och ni kommer i varje nummer av Mirror Magazine, och här på webben, att uppleva nyheter vad gäller layout och innehåll.
Nästa gång ni får Mirror Magazine är vi redan en bra bit in i maj månad och då är det ännu ljusare och varmare och vi mår alla ännu bättre.

Trevlig läsning!

Text: Jörgen Edström