Tillbaka

Keune True Beauty

Mirror_nr_3_2016-2

En hel söndag i härliga Amsterdam, fylld med inspiration och fest och Mirror var inbjudna.

Med stora förväntningar tog vi oss till Gashouder på Klönneplein 1 i Amsterdam där över tre tusen frisörer fån hela världen var samlade för att uppleva Identity Edition. En riktigt kul lokal som var helt rund med scenen i mitten gjorde att alla såg ovanligt bra. Med en koreografi som gjorde att modellerna hela tiden befann sig så att alla på nära håll kunde se dem, gjorde att vi kände en närhet till hela showen.

Naturligtvis började det med att George Keune Sr. höll ett litet välkomsttal där vi fick lite av historien ända från JM Keune och fram till den senaste generationen med George Jr och Eelko Keune som mer och mer tar över efter den otroligt vitale George Sr. 84 år ung och fortfarande arbetande fem dagar i veckan. Det blev en helkväll med mängder av artister och inte minst mängder av modeller som vi vill dela med oss av till er alla, som vi hoppas någon dag skall få delta i True Beauty by Keune. Det blev en stor och lång happening som avslutades med en stor fest ända in på småtimmarna.

Med förhoppning om att få delta flera gånger, ger Mirror er alla som inte fick möjligheten att uppleva detta på plats, en mängder av bilder så även ni kan bli riktigt inspirerade. En fantastisk dag och kväll i Amsterdam som ger en stor mersmak!

Text & foto: Jörgen Edström

 

Mirror_nr_3_2016-1

Mirror_nr_3_2016-3

Mirror_nr_3_2016-4

Mirror_nr_3_2016-5