Tillbaka

GOCCIANI WEEKEND!

 

GOCCIANI WEEKEND!

11–12 mars på Stenungsbaden var det återigen dags för den årligen återkommande Gocciani weekend. I mer än tio år har Gocciani samlat mängder av frisörer och i år var det fler än någon gång tidigare. Huset fullt kan man säga.

För varje år försöker man erbjuda mer och mer intressanta program och i år startade det med en inspirerande session med Anneli Nygårds och Carlo Iacullo som är creative director för Green Light. Efter detta var det dags för en av Sveriges bästa föredragshållare, som under 22 år har utbildat och inspirerat hundratusentals människor i Sverige och utomlands. Michael Södermalm är namnet och hans föreläsning hade namnet: Det sitter i huvudet! Två mycket bra och trollbindande timmar med mycket skratt, mycket tänkvärt och även lite tårar. Får ni chansen att lyssna på Michael Södermalm så ta den.

Eftermiddagen bjöd på en snygg visning av Dani Abunar, som var baserad på hans kollektion ”Wearable”.

Efter lite ledig tid var det dags för middag med fest och om några är riktigt duktiga på detta med fest så är det frisörer. Om underhållningen dessutom sköts av ett gäng riktigt duktiga musiker och sångare, ja då blir stämningen riktigt hög.

Trots en lång lördag var alla på plats för söndagens workshop med Dani Abunar. Nu fick alla lära sig en lite ny teknik och hur man kan styla hår på ett nytt och annorlunda sätt. Tillfälle fanns också att senare få fördju- pad kunskap om Green Light.

En återigen inspirerande helg som blir svår att toppa till nästa år.

text & foto: Jörgen Edström