Frisyrvideo

Se den hemlösa Spanska mannens makeover förvandling

Hemlös spanska man rörd till tårar efter otrolig frisyr förvandling: känslomässig reaktion
Hemlös spanska man, 55, bryter ner i tårar efter att ha sett resultaten av otrolig förvandling från tilltufsad, gråhåriga luffare till slanka hipster!

Videon avslöjar Jose Antonio känslomässiga reaktion på hans nya utseende.
Han har varit hemlös i 25 år och arbetar som en parkering skötare,
denna video av hans förvandling har gått viral efter att han lämnade den spanska salongen.

Hårfärg som kan ändra färg tar världen med storm

En ny hårfärg som ändrar färg beroende på värme eller kyla tar nu hårfärger till en helt ny nivå. Frågan är dock bara om detta är den nästa stora hårtrenden?

Det är alkemisten Lauren Bowker som med sin extraordinära uppfinningar THEUNSEEN och hennes nya produkt ”Fire” – hårfärgningsmedel som växlar färg, som reagerar på temperatur som nu tar världen med storm med denna nya teknologi inom hårfärg.

Lauren Bowker har tidigare skapat en huvudbonad för Swarovski med ädelstenar som ändrar färg som svar på hjärnans aktivitet, en jacka som svarar för luftföroreningar. Och nu med sitt senaste projekt BRAND, har hon utvecklade en hårfärgningsmedel som ändrar färg när temperaturen sjunker eller stiger. Denna hårfärg kommer att lanseras på London Fashion Week i samarbete med Storm modeller.

Så hur fungerar det?
Det handlar om vetenskap.
”När värme träffar pigmentet, eller om kylan träffar pigmentet, ändrar det bindningen i kemi för att ge dig en annan färg, så det är som en kemisk reaktion”, säger Bowker. ”Men vi arbetar också med en del som ändrar sin struktur, vilket ger dig en ljusbrytning istället, så det är mer som en prisma färgförändring.
Genom att manipulera bindningar i färgämnen, så att när de är över vissa temperaturer är en av molekylerna mer stabil än den andra och då sker en reaktion.
Om du till exempel har rött hår och du är ute i vinden kan dit hår bli blått.
Resultatet – en molekyl med en något annorlunda absorberande källa av ljus, som gör att det visas i en annan färg. Genialt!

Patrick Cameron skapar Trolls

Hur bygger man egentligen en en enorm peruk som ska bäras under flera timmar. Som ska klara värme och vind utan att falla ihop eller bli för tung för modellen att bära. Mästaren på uppsättningar, Patrick Cameron, fick det prestigefyllda uppdraget att bygga tolv färgglada peruker till karaktärerna i nya storfilmen Troll. Han berättar i denna film om hur han skapade dessa kreationer och bjuder på sina bästa tips för att lyckas.

Hårgängets kollektion: “La Vision”

Hårgängets vår- och sommarkollektion är inspirerad av modefotografen Paolo Roversis estetik och har även hämtat ett visuellt intryck av David Bowie. Klippningarna är starka och samtidigt användbara för både långa och korta hår. Färgerna har en bas i naturlig färgskala med lila, violetta och orangea fokuspunkter som lyfter den geometriska basen. “Movable, elegant and sophisticated is the look for S|S 2016”.

Hår: Hårgänget Team lead by Luca Dazzi
Foto: Henrik Korpi
Makeup: Kristin Good
Designer: Joel Prehn Andersson

Accessoarer: Louise Bankander
Modeller: Hårgänget Street Casting

Björn Axén REBELLIOUS BLUE S/S 2016

Vårens och sommarens kollektion utspelar sig på trottoaren som är ”the red carpet”. En känsla för rebellisk romantik, poetisk punk och glamourös recycling.
Vi leker med färger som ljung, lavendel och savann ibland tillsammans med bläck-doppade detaljer. Överraskande sofistikerade rörelser som krockar med trubbiga partier. Kollektionen andas både innovation, tradition och provokativ romantik.
/Björn Axén Artistic Team

Team:
Hår och idé: Peter Hägelstam, Christian Backman och Jenny Larsson från Björn Axén Artistic Team
Fotograf: Leonard Gren
Makeup: Jenny Karlsson från Björn Axén Artistic Team
Styling: Gorjan Lauseger
Film: Cloud Production
Modeller: Sindy och Minna/Global Model Scouting, Cosette, Karoline och Magdalena/Le Management, Maya och Anton/ingen agentur