Tillbaka

Frisörhelg i Sälen!

Att locka frisörer kräver ibland det lilla extra och det hade tydligen detta samarrangemang mellan Grazette, Gocciani och Sälens Högfjällshotell.


Man lyckades få med sig över 400 glada frisörer för tre välfyllda dagar. När man rest mil efter mil på barmark blev det plötsligt helt vitt när Högfjällshotellet närmade sig och den första kylan kändes riktigt fräsch. Detta är en fantastisk miljö för alla typer av aktiviteter och hade det bara varit lite mer snö så låg backen precis utanför fönstret. Det mest roliga och helt annorlunda med detta arrangemang var att två leverantörsföretag delade på tiden och att detta flöt så enkelt. Det gav de deltagande frisörerna dubbelt så mycket inspiration och alla tjänade på detta.
Frisörerna fick föredrag om ekonomi och företagsamhet, design och mode och visningar med långhår och tjej och killfrisyrer, dans och show, workshops samt två trevliga kvällar förutom de tre späckade dagarna. Att detta var uppskattat bland frisörerna var lätt att förstå och de jag pratade med var helt övertygade om att de gärna ville uppleva detta igen.

Text & foto: Jörgen Edström