Tillbaka

Frisörbåten – ett flytande event

Frisörbåten är ett helt nytt grepp eftersom det inte är märkesbundet och här erbjuds man mer än bara visningar. Vi pratar med Tommy Munther för att få lite mer information om detta arrangemang.

Tommy, berätta lite om vad frisörbåten är!
– Vi vill att det skall vara en total upplevelse för frisören. Vi bjuder på en flytande mässa, visningar, föredrag och en stor fest med artister.

Lite om mässan?
– Vi har lyckats locka 28 utställare, vilket gör att den delen är helt utsåld. Denna går av stapeln på ett helt eget däck.

Vad har ni för visningar?
– Skall först säga att programmet inte är helt klart ännu, men de som är klara för visningar är Dani Abunar, Björn Axén och Maria Oldenstedt för ghd.

Det skall vara föreläsningar också?
– Ja, tre stycken är klara och de är Per Holknekt, som ju är en känd varumärkesexpert och entreprenör, Annika Malmberg Hamilton som är framgångsexpert och kommer att prata mycket sälj. Sen kommer Frisörföretagarna att prata företagande.

Och så blir det party?
– Självklart skall vi ordna Östersjöns bästa party. Efter att alla har intagit en buffémiddag med god dryck, kommer vi att underhållas av Stefan Gunnarsson från ”Så skall det låta” i pianobaren. Där kommer även Alexandra Jardvall att underhålla.  I nattklubben håller Peter Siepen i discot. Coverbandet rockar loss på scenen och vid midnatt kommer vi att ha Timbuktu på scen. Sedan, efter en lång natt, startar vi klockan nio igen.

Det låter som ett stort och brett program ni bjuder på. Hur har intresset varit bland frisörerna?
– Fantastiskt. Vi har redan sålt uppemot 800 biljetter och med tanke på att det är två och en halv månad kvar, räknar vi med att det kommer att bli fullt hus.

När seglar ni ut?
– Den 21 april klockan 18.00 avgår Viking Lines Cinderella och vi är tillbaka dagen efter 15.30, så det blir ett intensivt dygn för alla.

En sista fråga. Vem är du och vilka är det som arrangerar detta?
– Jag heter Tommy Munther och bor i Dalarna. Är entreprenör och driver företaget Mazemark AB och jag har arrangerat massvis med mässor och event. Detta projekt driver jag tillsammans med Malin Björk och Lotta Svedberg, som är frisörer i Falun.
Jag har tidigare arbetat som försäljnings- och marknadschef för Leksands IF och då varit ansvarig för deras årliga kryssningar med sponsorer och supportrar. Läs mer på www.frisorbaten.se.

Då ses vi på Östersjön!

Text: Jörgen Edström