Annons

\"\"

Tillbaka
Tillbaka

Session Talent 8

Modern Salon i USA ordnar med jämna mellanrum en tvådagars workshop med inriktning på styling och fotosession. Är du en erfaren frisör och funderar på hur du ska komma vidare inom styling och foto är det här ett riktigt intressant koncept för en utbildning. Man får under två dagar träffa erfarna team med hårstylister, fotografer, stylister, makeup artister och alla är där för att du ska lyckas med din bild. Din bild som ska bli så bra att den håller omslagskvalité. Här är resultatet från några av de senaste deltagarna.

Foto: Roberto Ligresti

Make-up: David Maderich
Styling: David Widjaja

/Anna Lu Lundholm
– Redaktionen
Postat i Blogg, Frisyr tjej 2012, Frisyr trender 2012, Frisyrer, Frisyrer 2012, Frisör event, Inspirationsbilder, Puffar konsument, Stylingtips, Tjejfrisyrer med Långt hår | Kommentering avstängd | Permalink |

Kommentering avstängd.